Tururi ghidate si picnicuri cu copii la Gradinescu

Dragi copii și părinți,

La sfârșitul lunii mai și toată luna iunie, Grădinescu a fost plin de viață și veselie datorită vizitatorilor noștri speciali! Cei mai entuziasmați au fost copiii de la diverse școli, precum Babel, Moisil și Lenau. Ne bucurăm să vă spunem că cei mai mulți vizitatori au venit de la partenerii noștri de proiect, școala Babel.

Copiii de la Babel au organizat și o ședere peste weekend în jurul datei de 1 iunie. Au venit cu corturile, părinții și frații lor și au petrecut împreună momente de neuitat. Au făcut picnicuri delicioase, focuri de tabără, au cântat cântece la foc, au explorat grădinile, au cules și mâncat cireșe dulci și s-au jucat jocuri de descoperire și furisat pe cărări făcute prin grădini. Chiar dacă noaptea a plouat puțin, copiii au rămas curajoși în corturi și au rezistat cu succes. Dimineața i-a întâmpinat cu zâmbete și soare strălucitor.

Pe 1 iunie, alți colegi și părinți s-au alăturat petrecerii și au petrecut o zi minunată la soare, plini de voie bună și bucurie.

Mulțumim tuturor micilor noștri vizitatori și îi așteptăm cu drag la următoarele ateliere de albinarit, gătit „verde” și de îngrijire a grădinilor și naturii.

Cu drag, Echipa Grădinescu

“Atelierul a făcut parte din proiectul „Culturi durabile, pentru orașe sustenabile”, finanţat de Fundatia pentru Parteneriat și MOL Romania, în cadrul celei de-a 18-a ediții a programului Spații Verzi. Finanțatorul nu este responsabil de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului.”

SpațiiVerzi #FundațiaPentruParteneriat #MOLRomânia #greenfeel #babelscoalasiliceu

Similar Posts